Leer hoe je succesvol
een team aanstuurt

Vanuit regie, rust en overzicht

9.000+
Volgers op LinkedIn
200+
Tevreden klanten
15+
Jaar ervaring

Mijn nieuwe boek Happy Leader is uit!

Het boek voor leidinggevenden die succesvol een team aan willen sturen op een manier die bij hen past


*Je ontvangt nu tijdelijk gratis de cursus Happy Leader bij het boek

Ontdek hoe jij (of je team) kunt groeien...

Happy Leader - Next step

Hét online programma voor leidinggevenden die zich willen ontwikkelen tot een betere leider

Succesvol Leidinggeven

Hét 1-op-1 programma voor leidinggevenden die zich willen ontwikkelen

tot een betere leider

Succesvol Samenwerken

Voor teams die samen meer resultaat willen bereiken, door betere communicatie en processen

Doelen stellen

De cursus die jouw leert hoe je de juiste doelen stelt voor jou én je team,

Gratis training

Zo stuur je succesvol een team aan in 7 simpele stappen

Leiderschap boek

Happy Leader - Boek

Succesvol een team aansturen op jouw manier

17 Do's en dont's in leiderschap

Bekijk nu het webinar

Wat klanten zeggen over Romilde...

"Je laten coachen door Romilde levert vanaf dag 1 winst op, voor jezelf en dus ook voor jouw team(s). Haar programma maakt zaken in zeer korte tijd duidelijk, op een pragmatische wijze waardoor je het eigenlijk per direct in de praktijk kunt brengen. Naast kennis van zaken en een goede coaching, is Romilde ook erg plezierig in de wijze waarop zij communiceert. Wat mij betreft een aanrader voor vele leidinggevenden, zowel voor de beginnende als de meer ervarene onder ons!"
Coen Louwerse
"Als leidinggevende is het erg fijn, nuttig en leerzaam om te kunnen sparren met Romilde. Fijne gesprekken, ze is praktisch ingesteld en in de discussie kijkt ze vanuit meerdere invalshoeken. Uiteindelijk geeft je dit meer houvast in de praktijk en ben ik verder gekomen als manager. En dat was het doel. Kan Romilde iedereen aanbevelen!"
Erik Dijkman
"Als leidinggevende was ik op zoek naar een coach die mij direct met vraagstukken uit de praktijk kon gaan helpen. Wanneer ik een vraag had wilde ik die kunnen stellen aan een coach en vervolgens zelf aan de slag gaan in het team. Dat is gelukt! Ik ben erg blij met Romilde en het platform om direct een bericht te sturen naar Romilde werkt erg goed. Je krijgt snel een reactie en als het nodig is om vervolgens nog te bellen dan is dat ook mogelijk. Het programma is praktisch ingericht met goede voorbeelden en goede opdrachten om jezelf en het team in kaart te brengen."
Marsha ter Weijden

Over Romilde

Romilde is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Na jaren zeIf leiding te hebben gegeven aan teams en verandertrajecten te hebben begeleid, richtte zij in 2012 haar eigen bedrijf op. Vanaf dat moment besloot ze om andere leidinggevenden te helpen succesvol te zijn in hun vak. Leiderschap is namelijk niet iets wat je er zomaar even bij doet. Het is een vak apart en ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar als jij weet aan welke knoppen je moet draaien, kun je er heel goed in worden.


>> Meer dan 200 deelnemers gingen jou voor <<

Met haar programma’s leert ze jou dé succes strategie van alle succesvolle leidinggevenden. Samen met jou koppelt zij dit aan een leiderschapsstijl die bij jou past. Je leert hoe je succesvol een team aanstuurt, waardoor je de regie (terug) pakt, rust creëert en overzicht behoudt. Wil je weten hoe?

Wil jij weten hoe je als leidinggevende meer resultaat uit je team(s) haalt?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief met waardevolle tips, aanbiedingen en updates over succesvol leidinggeven.

50%
Jouw informatie is veilig bij ons!
Ja, ik ben graag als eerste op de hoogte!
arrow_drop_up arrow_drop_down