HET IS MIJN MISSIE OM LEIDINGGEVENDEN DE JUISTE HANDVATTEN TE GEVEN
30 oktober 2020 

HET IS MIJN MISSIE OM LEIDINGGEVENDEN DE JUISTE HANDVATTEN TE GEVEN

Het is mijn missie om leidinggevenden de juiste handvatten te geven zodat zij weten aan welke knoppen zij moeten draaien om hun team succesvol te laten samenwerken.

Met succesvol samenwerken bedoel ik dan niet alleen het behalen van het beste resultaat, maar ook de positieve sfeer binnen het team en het werkplezier dat mensen ervaren. Uit onderzoek is namelijk gebleken 72% van de werknemers plezier in het werk belangrijker vindt dan salaris. En daarbij ervaart 94% van de werknemers minder stress wanneer zijn meer werkplezier ervaren. Kortom werkplezier van je medewerkers is een hele belangrijke factor in het succes team en dus ook je organisatie.

Met mijn programma Succesvol Leidinggeven leer ik je welke stappen belangrijk zijn voor jou als manage of teamlead. Ik leer je hoe je succesvol kunt zijn als leidinggevende waardoor je met je team de beste resultaten boekt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen