Wil jij liever 1-op-1 aan de slag in plaats van online lessen volgen?

De Leadership Elevator

Succesvol een team aansturen

zodat je je organisatie en team kunt laten groeien

"Laat maar ik doe het zelf wel"

Je hebt een heel team om je heen verzameld en dit zou je lucht moeten geven en tijd moeten opleveren, maar als je eerlijk bent is dit niet het geval. Voor je gevoel heb je het alleen maar drukker gekregen.


Je bent dagelijks druk met het oplossen van issues en zegt met regelmaat "laat mij dit maar even doen". Want ja, als je het zelf doet, gaat het net even sneller toch? En voor je het weet is er weer een dag voorbij. 


Is je team nu in dienst bij jou of ben jij in dienst bij je team? Je wilt bezig zijn met groei en ontwikkeling en niet al je tijd kwijt zijn met het aansturen van je team.


Herkenbaar? Dan is het tijd om met het LTS framework aan de slag te gaan! Tijd om met je team top resultaten te boeken, zonder dat je het extra tijd kost.  

En daar begint het 'gedoe'...

​Als je het zelf doet, dan weet je zeker dat het goed gebeurt én dat het ook sneller gaat
Je hebt iets voor jouw gevoel goed uitgelegd, maar puntje bij paaltje levert je team iets anders dan jij bedoelde
Je zit in de controle modus en je vindt het enorm lastig om los te laten en zaken aan je team over te laten, terwijl je weet dat dit ook de weg is naar succes
Je voelt je schuldig als je er niet voldoende bent voor je team. Je wilt het graag goed doen en altijd tijd vrijmaken voor vragen, waardoor je je regelmatig laat leiden door de waan van de dag

Je weet heel goed wat je allemaal wilt met dit team, maar hoe je dit het beste kunt aanpakken, zonder dat het je extra tijd én geld kost is de vraag

"Leer hoe je jouw team succesvol aanstuurt en top resultaten boekt"

In plaats dat het werken met een team jou alleen maar meer werk oplevert én een hoop stress wil je dat het jou en je organisatie juist helpt met groeien. Het moet leuk zijn om met een team te werken!


Je weet precies wat jij nodig hebt om een goede én succesvolle leider te zijn voor je team. Je bent overtuigend, zonder directief over te komen en geeft leiding in een stijl die bij jou past. Niet constant aanpassen aan je team, maar leidinggeven op jouw voorwaarden. Je hebt regie, rust en overzicht, wat je direct terug ziet in het resultaat.


Je hebt inzicht in je team en weet je juiste persoon op de juiste plek te zetten. Je optimaliseert je team en bijbehorende taken zodat ook zij elkaar aanvullen in de samenwerking. Door deze inzichten weet jij exact hoe je dit team het beste kunt aansturen, hoe je iets gedaan krijgt en hoe je hen meekrijgt in de groei en ontwikkeling dat jouw organisatie doormaakt. We gaan in dit programma 1-op-1 aan de slag om jouw leiderschap en resultaten naar het volgende niveau te tillen. Niet blijven hangen in de middenmoot, maar écht succesvol zijn als leider.


Dit is wat andere klanten zeggen over mijn programma's

"Deze cursus heeft mij geholpen om stil te staan bij wie ik ben en wat er bij mij past"
Dit was mijn eerste jaar, waarin ik aan het zoeken was naar mijn eigen stijl maar ook leefde ik enorm in de waan van de dag en wilde ik iedereen tevreden houden. Deze cursus heeft mij geholpen om stil te staan bij wie ik ben en wat er bij mij past. En daarnaast, voor mij heel belangrijk, leren keuzes maken. Het biedt praktische handvatten voor nu en voor de toekomst. Heel fijn dat je ook na het afronden van de cursus nog bij het lesmateriaal kan om onderdelen eruit te pakken, indien nodig.

Naast dat de cursus al heel volledig is, heb ik een aantal coaching sessies met Romilde gehad. Romilde is duidelijk en kritisch, wat mij de juiste richting op bracht of hielp om bepaalde keuzes te maken.
Ramona
"Het heeft mij focus en rust gebracht"
Het traject heb ik inmiddels succesvol afgerond. Niet alleen de 6 modules hebben we daarbij geholpen, maar ook de 1-op-1 coaching sessies, de (praktijk) opdrachten en uiteraard het boek ‘happy leader’.

De rode lijn welke bij mij is blijven hangen? Dat vooral als leidinggevende heel veel dingen beheersbaar zijn & dat je niet leiding kunt geven aan anderen als je niet leiding kan geven aan jezelf. Liefst vanuit overzicht en rust. Hoe je dat kunt doen heb ik aan de hand van sparringssessie met Romilde de afgelopen maanden meegemaakt.

Je leert niet alleen jezelf kennen, maar ook je team en je kerntaken/doelen als leidinggevende. Het heeft mij focus en rust gebracht. Iets wat ten goede komt aan (1) mijn werkprestaties (2) persoonlijke doelen & (3) creativiteit. En uiteraard uiteindelijk ook mijn privé leven.
Jordi
"Door dit programma heb ik inzicht gekregen in mijn manier van leidinggeven en een goede basis gelegd voor de toekomst!"
Het programma "Succesvol Leidinggeven" heeft mij op een gemakkelijke manier handvaten gegeven om verder te komen in mijn eigen ontwikkeling als leidinggevende. In een aantal logische stappen maak je concrete plannen om met jezelf en met het team aan de slag te gaan. De theorie is online in je eigen tempo te volgen en in het persoonlijk contact met Romilde kon ik dieper op de stof ingaan en cases uit de praktijk bespreken. Romilde communiceert helder en duidelijk wat ervoor zorgt dat je op momenten dat het nodig is in beweging komt. Door dit programma heb ik inzicht gekregen in mijn manier van leidinggeven en een goede basis gelegd voor de toekomst!
Jeroen
€ 6995,-

Leadership Elevator

Dit programma duurt 6 maanden en in deze maanden gaan wij 1-op-1 met elkaar aan de slag. Alles met als doel om jouw leiderschap en resultaten naar een hoger niveau te tillen. Er zijn 4 (online) live dagen (14.00 - 17.30 uur) waarin je de 8 stappen van succesvol leiderschap doorloopt en leert hoe je de succesformule moet toepassen voor jouw team. Naast deze dagen heb je maandelijks coaching sessies om het geleerde succesvol toe te passen in de praktijk. 


Je leert aan de hand van het LTS - framework hoe je succesvol een team aanstuurt op een manier die bij jou past en waarmee je top resultaten kunt boeken met je team. Leiderschap vanuit rust, regie én resultaat. Weg uit de waan van de dag en met de juiste focus je team aansturen waardoor jij je bedrijf verder kunt laten groeien. Dit programma levert je direct extra tijd op én bespaard je een hoop frustratie. 


 • Je leert hoe je het maximale uit je team kunt halen
 • Je krijgt tools aangereikt om top resultaten te boeken met je team
 • Je ontwikkelt een leiderschapsstijl die bij je past en waarbij jij in je kracht staat
 • Je ontwikkelt een duidelijke strategie voor het aansturen van je team
 • Je krijgt inzicht in je team en wat zij nodig hebben om optimaal te presteren
 • Je leert hoe je overtuigend kunt zijn in jouw leiderschap
 • Je gaat leidinggeven vanuit regie, rust & overzicht over wat echt belangrijk is
 • Je creëert de juiste balans tussen werk en privéNa dit programma heb je dit bereikt

Werk je vanuit een passende leiderschapsstijl

Je weet wat jij als leider nodig hebt om je team en bedrijf optimaal te kunnen aansturen, waardoor je veel makkelijker kunt loslaten en stopt (over)controleren.

Leef je niet meer in de waan van de dag

Je hebt veel meer structuur aangebracht, zijn dingen duidelijk voor je team waardoor jij tijd hebt voor andere (belangrijkere) zaken.

Heb je een duidelijke strategie voor je team

Hierdoor ga je je team veel effectiever aansturen, groeien je mensen in zelfstandigheid en weet je welke mensen je nodig hebt je doelen te bereiken.

Wat mijn klanten zeggen

"Je laten coachen door Romilde levert vanaf dag 1 winst op"
Je laten coachen door Romilde levert vanaf dag 1 winst op, voor jezelf en dus ook voor jouw team(s). Haar programma maakt zaken in zeer korte tijd duidelijk, op een pragmatische wijze waardoor je het eigenlijk per direct in de praktijk kunt brengen.

Naast kennis van zaken en een goede coaching, is Romilde ook erg plezierig in de wijze waarop zij communiceert.

Wat mij betreft een aanrader voor vele leidinggevenden, zowel voor de beginnende als de meer ervarene onder ons!
Coen
"Succesvol Leidinggeven heeft mij enorm geholpen"
Het programma van Romilde 'Succesvol Leidinggeven' heeft mij enorm geholpen. Het is een zeer behapbaar programma. De informatie is niet gecompliceerd en de modules zijn direct toe te passen op de praktijk. Het is een logisch programma van letterlijk start bij A en eindigt bij Z. De opbouw ervan is fijn. Aan het einde van de rit geeft het je zelfvertrouwen, kennis, en krijg je het resultaat terug op de werkvloer. Het maakt je werkdag fijner maar ook je team heeft er baat bij. Ik raad het iedereen om mij heen aan! 
Macarena
"Hele concrete training met goede handvatten"

Ik heb bij Romilde de leiderschapstraining gevolgd. Hele concrete training met goede handvatten voor (beginnend) leiderschap. Romilde is een fijne sparringspartner en pakt het heel persoonlijk aan, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Zeker aan te raden!

Maggy

Waarom dit programma uniek is:

1-op-1 Coaching van mij

Naast de live dagen heb je iedere maand een 1-op-1 coaching sessie met mij waarin jij de onderwerpen bepaald waar we mee aan de slag gaan.

24/7 Je vragen stellen

In de academy krijg je toegang tot een speciale chat functie waarin je 6 maanden lang 24/7 je vragen kunt stellen. Je hoeft dus niet alles op te sparen tot dat we weer een sessie hebben, maar direct je vraag stellen als je ergens tegen aanloopt met je team of op persoonlijk vlak.

Coaching sessies hebben geen eindtijd

We gaan in de sessies net zo lang door tot al jouw vragen beantwoord zijn en al je onderwerpen behandeld. Soms kan het snel en zijn we binnen een half uur klaar, maar heb je meer tijd nodig dat is dat helemaal prima.

6 Maanden lang begeleid om al het geleerde toe te passen binnen jouw organisatie

Je wordt 6 maanden lang door mij gecoacht in jouw leiderschap. Je kunt al je vragen aan mij stellen, met me sparren en overleggen. Weten wat je moet doen is 1, maar het daadwerkelijk doen is een tweede en daarom is het ook zou fijn om hierin begeleidt te worden.

Je volgt dit programma volledig op je eigen tempo

Jij bepaalt het tempo van dit traject en plant de coaching sessies in op de momenten dat jij er aan toe bent. 

Ervaringen van anderen

"De training is erg waardevol en hierdoor zijn wij anders gaan kijken naar de rollen en functies binnen het team"
De training is erg waardevol en hierdoor zijn wij anders gaan kijken naar de rollen en functies binnen het team. Romilde weet snel een vertrouwde omgeving te creëren en gebruikt voorbeelden uit haar eigen leven. Haar persoonlijke en betrokken manier van werken zorgt ervoor dat zij alle onderwerpen bespreekbaar kan maken. Zij communiceert op een directe manier waardoor zij snel tot de kern komt en de juiste inzichten kan verkrijgen. Op dit moment werken wij nog steeds op een prettige manier samen en ondersteund zij mij het beste uit het team te halen. 
Marenne
"Uiteindelijk geeft je dit meer houvast in de praktijk en ben ik verder gekomen als manager"
Als leidinggevende is het erg fijn, nuttig en leerzaam om te kunnen sparren met Romilde. Fijne gesprekken, ze is praktisch ingesteld en in de discussie kijkt ze vanuit meerdere invalshoeken. Uiteindelijk geeft je dit meer houvast in de praktijk en ben ik verder gekomen als manager. En dat was het doel.
Kan Romilde iedereen aanbevelen!
Erik
"Dit heeft gezorgd voor structuur, meer duidelijkheid en betere onderlinge communicatie. Hierdoor zijn we als team klaar voor verdere groei"
Onder begeleiding hebben we de adviezen doorgevoerd binnen het team. Met als resultaat: een echte professionaliseringsslag. Dit heeft gezorgd voor structuur, meer duidelijkheid en betere onderlinge communicatie. Hierdoor zijn we als team klaar voor verdere groei.

Romilde is deskundig, persoonlijk, recht door zee en zeer oplossingsgericht. Iedereen die aan de slag wil met professionalisering en verbetering van teams, kan ik adviseren om contact met haar op te nemen.

Sietse

Over Romilde van Commenée

Romilde is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Na jaren zeIf leiding te hebben gegeven aan teams en verandertrajecten te hebben begeleid richtte zij in 2012 haar eigen bedrijf op. Vanaf dat moment besloot ze om andere ondernemers te helpen succesvol te zijn in het aansturen van hun team.

Leiderschap is namelijk niet iets wat je er zomaar even bij doet volgens Romilde. Het is een vak apart en ook zeker niet voor iedereen weggelegd, maar als jij weet aan welke knoppen je moet draaien, kun je er heel goed in worden én top resultaten boeken met je team.


Sinds 3 jaar heeft biedt ze online leiderschapsprogramma's aan en heeft ze inmiddels heeft ze meer dan 350 deelnemers mogen helpen met haar programma's. Daarnaast kun je haar ook kennen van haar boek Happy Leader - Succesvol een team aansturen op jouw manier of van LinkedIn waar ze meer dan 10.000 volgers heeft.


Voor wie is dit programma geschikt?

Ondernemers en leiders met een team

Het maakt niet uit hoe groot je team is, zodra je iemand gaat aansturen is dit programma geschikt voor jou. Of je nu mensen aanneemt of je gaat met freelancers werken maakt geen verschil. Als je werkt met een team of dit op korte termijn van plan bent is dit programma precies wat je nodig hebt.

Wanneer je liever samen aan de slag gaat i.p.v. en online programma volgt

Als jij het fijner vindt om samen aan de slag te gaan in plaats van zelf de online lessen te volgen dan is de Leadership Elevator perfect voor jou. We gaan 6 maanden lang samen aan de slag om jouw leiderschap en resultaten naar een hoger niveau te tillen.

"Ik wil meer zelfstandigheid in m'n team"

Dat is precies wat je leert in dit programma! Je wilt niet constant alles controleren om te zien of het wel goed gaat of mensen opdrachten geven zodat ze weer verder kunnen. Tijdens dit programma gaan we jouw team in kaart brengen en verder optimaliseren. Je krijgt de tools in handen waarmee jij je team naar het volgende niveau tilt. Meer zelfstandigheid, hogere betrokkenheid en een proactieve houding.

"Ik wil meer delegeren en leren loslaten"

Dit is iets wat je moet doen als je verder wilt groeien met jouw bedrijf. Wanneer je alles zelf blijft doen, ontwikkelt je bedrijf (en jij ook niet) zich niet verder. In dit programma leer ik je hoe je makkelijker kunt loslaten en meer kunt gaat delegeren. Niet door je een bepaalde truc aan te leren, maar door mijn methodiek in te zetten op een manier je voor zowel jou als je team werkt.

"Ik wil minder achter de feiten aanlopen en meer tijd overhouden"

In dit programma bouwen we aan een strategie waarbij jij regie hebt over je eigen werkzaamheden, je team en de resultaten die jullie boeken. Niet meer werken vanuit de waan van de dag en alles dat je er op je pad komt. Weg met dat gehaaste (onrustige) gevoel en met de juiste focus aan de slag. Jij bepaalt wat er gedaan wordt en wanneer. Ik leer je hoe je baas wordt over je eigen agenda en bijbehorende doelen.

"Ik wil weten hoe ik het maximale uit m'n team haal"

Je werkt met een team en het is de bedoeling dat jou dit extra tijd en 'lucht' gaat geven, zodat jij je als ondernemer weer verder kunt focussen op je business. Voor veel ondernemers werkt dit in de praktijk toch anders en zijn ze aan een team veel meer tijd kwijt dan gewenst. In dit programma leer ik je hoe je doormiddel van teamsamenstelling, communicatie en strategie het maximale uit je team kunt halen met minimale effort.

Zo werkt de
Leadership Elevator

Het is een programma bestaande uit (online) live dagen, opdrachten, formats en coaching sessies.


Stap1: Wanneer je op 'koop' drukt krijg je direct toegang tot mijn agenda om de Kick-off sessie (bonus) te plannen en ontvang je de link naar het leiderschap assessment (bonus).


Stap 2: Je plant je 'Kick-off sessie' in waarin je samen gaan bespreken waar je nu nu staat met je organisatie en team, waar je tegen aanloopt, wat je het liefst nu wilt veranderen en waar je wilt staan na dit programma.


Stap 3: De komende 6 maanden mag jij exclusief gebruikmaken van mijn kennis en expertise. Je hebt 4 (online) live dagen, 6 coaching sessies die jij inplant wanneer je er aan toe bent en tussen door kun je me 24/7 via de chat in de academy al je vragen stellen.

2x bonussen waarom NU meedoen

SP Leadership Elevator

BONUS: Kick-off sessie 

t.w.v. € 299,-

Nu krijgt er nu een gratis kick-off coaching sessie bij waarin ik je help je doelen voor dit programma heel scherp neer te zetten en het maximale eruit te halen.

SP Leadership Elevator

BONUS:

Leiderschap assessment t.w.v. € 295,-

Je krijgt een leiderschap assessment gratis bij dit programma waarin je voor jou direct duidelijk wordt wat je stijl is en hoe je deze succesvol kunt inzetten.
"Ik was op zoek naar een coach die mij direct met vraagstukken uit de praktijk kon gaan helpen"
Ik was op zoek naar een coach die mij direct met vraagstukken uit de praktijk kon gaan helpen. Wanneer ik een vraag had wilde ik die kunnen stellen aan een coach en vervolgens zelf aan de slag gaan in het team. Dat is gelukt! Ik ben erg blij met Romilde en het platform om direct een bericht te sturen naar Romilde werkt erg goed. Je krijgt snel een reactie en als het nodig is om vervolgens nog te bellen dan is dat ook mogelijk. Het programma is praktisch ingericht met goede voorbeelden en goede opdrachten om jezelf en het team in kaart te brengen. 

Marsha

"Is ze in staat om snel tot de kern te komen van het probleem bij bedrijven maar ook bij mensen"
Ik kan Romilde van harte aanbevelen. Naast een goede methodiek om teams beter met elkaar samen te laten werken, is ze in staat om snel tot de kern te komen van het probleem bij bedrijven maar ook bij mensen. Daarnaast is het prettig om met haar hier over te sparren en houdt de betrokkenheid niet op na afronding van het traject. 
Bas
"Ik kan Romilde voor iedere organisatie of team aanraden"
Ik heb Romilde leren kennen tijdens een gezamenlijke training. Omdat ik direct een goede klik met haar had, heb ik er voor gekozen om een persoonlijk coaching traject te volgen. Ik kan Romilde voor iedere organisatie of team aanraden wanneer je nog prettiger en succesvoller met elkaar wilt samenwerken. Romilde heeft een hele directe manier van communiceren, stelt de juiste vragen en heeft mij niet alleen geholpen meer inzicht te krijgen in mijzelf als persoon, maar heeft daarnaast ook de handvatten aangereikt om mijn doelstellingen te kunnen bereiken en meer te halen uit de samenwerking met een directe collega. 
Linda

FAQ Leadership Elevator

Wanneer kan ik starten?

Je kunt op ieder gewenst moment instappen. Let wel, er worden maximaal 2 deelnemers per maand toegelaten tot dit programma. Dit om de kwaliteit te kunnen borgen gezien het hier om 1-op-1 coaching gaat.

Wanneer zijn de live dagen?

Deze plannen we samen in op de momenten die ons beide passen.

Hoe lang duren de live dagen?

We starten deze dagen om 14.00 uur en deze zullen tot ongeveer 17.00/17.30 uur duren. Dit is afhankelijk van de snelheid en het aantal vragen die er zijn.

Ik ben ondernemer, is dit programma geschikt voor mij?

Jazeker! Als je werkt met een team, of dit nu mensen in loondienst of freelancers zijn, is dit programma heel geschikt voor jou.

Ik ben leidinggevende binnen een organisatie, is dit programma dan geschikt voor mij?

Jazeker!

Ik heb geen team, kan ik toch mee doen?

Je mag altijd meedoen, maar je haalt wel meer uit het programma als je al een team hebt of hier op korte termijn mee gaat werken. Je leert in dit programma, naast alle persoonlijke aspecten, ook hoe je de samenwerking binnen je team kunt verbeteren. Die beide punten alleen al zijn heel waardevol.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je er binnen 2 weken achter komt dat dit niet is wat je ervan had verwacht, dan krijg je 100% van je geld terug.

Hoe gaan de 1-op-1 sessies in zijn werk?

Deze sessies vinden online plaats via Zoom. Je hebt 6 1-op-1 sessies met Romilde en jij bepaalt hierin met welke onderwerpen je aan de slag wilt gaan. De sessies eindigen wanneer al jouw vragen beantwoord zijn.

Vond je het niks? 100% geld terug!

Ik heb nog geen enkele deelnemer van dit programma gehad die hier geen waardevolle inzichten en tools uitgehaald heeft.  Omdat ik 100% achter mijn programma sta, ben ik ervan overtuigd dat je hiervan groeit binnen jouw rol als leider. Heb jij er niet uitgehaald wat je verwachtte, dan ontvang je van mij je geld terug. Beloofd! Stuur ons hiervoor een binnen 14 dagen na je aankoop een mail. Zo maakt het de aankoop van dit programma helemaal risicovrij  en ik ben er van overtuigd dat je het geweldig gaat vinden!

Bonussen die je er nu bijkrijgt:

 • Bonus 'Kick-off sessie t.w.v. € 299,-
 • Gratis leiderschap assessment t.w.v. € 295,-


Totale waarde aan bonussen: €594,-

"Deze cursus heeft mij geholpen om stil te staan bij wie ik ben en wat er bij mij past"
Dit was mijn eerste jaar, waarin ik aan het zoeken was naar mijn eigen stijl maar ook leefde ik enorm in de waan van de dag en wilde ik iedereen tevreden houden. Deze cursus heeft mij geholpen om stil te staan bij wie ik ben en wat er bij mij past. En daarnaast, voor mij heel belangrijk, leren keuzes maken. Het biedt praktische handvatten voor nu en voor de toekomst. Heel fijn dat je ook na het afronden van de cursus nog bij het lesmateriaal kan om onderdelen eruit te pakken, indien nodig.

Naast dat de cursus al heel volledig is, heb ik een aantal coaching sessies met Romilde gehad. Romilde is duidelijk en kritisch, wat mij de juiste richting op bracht of hielp om bepaalde keuzes te maken.
Ramona
"Het heeft mij focus en rust gebracht"
Het traject heb ik inmiddels succesvol afgerond. Niet alleen de 6 modules hebben we daarbij geholpen, maar ook de 1-op-1 coaching sessies, de (praktijk) opdrachten en uiteraard het boek ‘happy leader’.

De rode lijn welke bij mij is blijven hangen? Dat vooral als leidinggevende heel veel dingen beheersbaar zijn & dat je niet leiding kunt geven aan anderen als je niet leiding kan geven aan jezelf. Liefst vanuit overzicht en rust. Hoe je dat kunt doen heb ik aan de hand van sparringssessie met Romilde de afgelopen maanden meegemaakt.

Je leert niet alleen jezelf kennen, maar ook je team en je kerntaken/doelen als leidinggevende. Het heeft mij focus en rust gebracht. Iets wat ten goede komt aan (1) mijn werkprestaties (2) persoonlijke doelen & (3) creativiteit. En uiteraard uiteindelijk ook mijn privé leven.
Jordi
"Door dit programma heb ik inzicht gekregen in mijn manier van leidinggeven en een goede basis gelegd voor de toekomst!"
Het programma "Succesvol Leidinggeven" heeft mij op een gemakkelijke manier handvaten gegeven om verder te komen in mijn eigen ontwikkeling als leidinggevende. In een aantal logische stappen maak je concrete plannen om met jezelf en met het team aan de slag te gaan. De theorie is online in je eigen tempo te volgen en in het persoonlijk contact met Romilde kon ik dieper op de stof ingaan en cases uit de praktijk bespreken. Romilde communiceert helder en duidelijk wat ervoor zorgt dat je op momenten dat het nodig is in beweging komt. Door dit programma heb ik inzicht gekregen in mijn manier van leidinggeven en een goede basis gelegd voor de toekomst!
Jeroen
€ 6995,-

Leadership Elevator

Dit programma duurt 6 maanden en in deze maanden gaan wij 1-op-1 met elkaar aan de slag. Alles met als doel om jouw leiderschap en resultaten naar een hoger niveau te tillen. Er zijn 4 (online) live dagen (14.00 - 17.30 uur) waarin je de 8 stappen van succesvol leiderschap doorloopt en leert hoe je de succesformule moet toepassen voor jouw team. Naast deze dagen heb je maandelijks coaching sessies om het geleerde succesvol toe te passen in de praktijk. 


Je leert aan de hand van het LTS - framework hoe je succesvol een team aanstuurt op een manier die bij jou past en waarmee je top resultaten kunt boeken met je team. Leiderschap vanuit rust, regie én resultaat. Weg uit de waan van de dag en met de juiste focus je team aansturen waardoor jij je bedrijf verder kunt laten groeien. Dit programma levert je direct extra tijd op én bespaard je een hoop frustratie. 


 • Je leert hoe je het maximale uit je team kunt halen
 • Je krijgt tools aangereikt om top resultaten te boeken met je team
 • Je ontwikkelt een leiderschapsstijl die bij je past en waarbij jij in je kracht staat
 • Je ontwikkelt een duidelijke strategie voor het aansturen van je team
 • Je krijgt inzicht in je team en wat zij nodig hebben om optimaal te presteren
 • Je leert hoe je overtuigend kunt zijn in jouw leiderschap
 • Je gaat leidinggeven vanuit regie, rust & overzicht over wat echt belangrijk is
 • Je creëert de juiste balans tussen werk en privé