Leer hoe je succesvol een team aanstuurt 

op een manier die bij jou past

waardoor je regie (terug)pakt, rust creëert en overzicht behoudt

Online programma

In 6 modules leer je exact hoe je succesvol een team aanstuurt

Persoonlijke coaching

Je ontvangt persoonlijke actiepunten en begeleiding van jouw eigen coach

24/7 vragen stellen

Stel wanneer nodig 6 maanden lang onbeperkt jouw vragen in je persoonlijke online omgeving

Na dit programma...

 • Kun jij ieder team succesvol aansturen, in elke situatie
 • Heb jij een eigen leiderschapsstijl ontwikkeld
 • Kun jij de succesformule toepassen in de praktijk
 • Heb je beter inzicht in jouw team en wat zij nodig hebben
 • Sta je zelfverzekerd in je schoenen als leidinggevende
 • Heb je regie, rust & overzicht over wat echt belangrijk is
 • Haal jij het maximale uit je team
 • Boek je als team de gewenste resultaten
 • Heb je de juiste balans tussen werk en privé

Waar was ik aan begonnen...

Toen ik 16 jaar geleden voor het eerst (officieel) een leidinggevende functie ging bekleden,  was ik door het dolle heen.

Ein-de-lijk mocht ik een team aansturen. Een functie waar ik naar uit keek en heel veel zin in had. Met een gezonde doses enthousiasme en ambitie ging ik aan de slag, maar heel eerlijk, na een maand dacht ik, “waar ben ik aan begonnen”.

Waar ik links in m’n hoofd had, ging mijn team rechts. Ik vond het ontzettend moeilijk om dingen los te laten en aan het einde van de dag realiseerde ik me dat ik het heel druk had gehad, maar geen idee waarmee precies. Aan m’n eigen werk was ik namelijk niet toegekomen...

Uiteindelijk heb ik geleerd en ervaren hoe dit vak werkt en waarom er niet één manier van leidinggeven is. Focus in combinatie met het juiste doel en jouw persoonlijke voorwaarden zijn essentieel voor jou als leidinggevende om te slagen met je team.

Inmiddels coach ik al ruim 8 jaar andere leidinggevenden in het succesvol aansturen van teams. Het is mijn missie om jou als leidinggevende de juiste handvatten mee te geven zodat je structureel succesvol kunt zijn in je rol. Leidinggeven aan de hand van een bewezen strategie op een manier die bij jou past. En dat je deze weg dan ook sneller en met de juiste focus zult bewandelen dan ik destijds ;-)!

"Het programma van Romilde 'Succesvol Leidinggeven' heeft mij enorm geholpen. Het is een zeer behapbaar programma. De informatie is niet gecompliceerd en de modules zijn direct toe te passen op de praktijk. Het is een logisch programma van letterlijk start bij A en eindigt bij Z. De opbouw ervan is fijn. Aan het einde van de rit geeft het je zelfvertrouwen, kennis, en krijg je het resultaat terug op de werkvloer. Het maakt je werkdag fijner maar ook je team heeft er baat bij. Ik raad het iedereen om mij heen aan! Ook de teamleiders in mijn team starten hier nu binnenkort mee, zodat ook zij de juiste handvatten krijgen in hun carrière."

Macarena Vicuna Miranda

"Ik heb bij Romilde de leiderschapstraining gevolgd. Hele concrete training met goede handvatten voor (beginnend) leiderschap. Romilde is een fijne sparringspartner en pakt het heel persoonlijk aan, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Zeker aan te raden!"

Maggy Schaap

"Het programma "Succesvol Leidinggeven" heeft mij op een gemakkelijke manier handvaten gegeven om verder te komen in mijn eigen ontwikkeling als leidinggevende. In een aantal logische stappen maak je concrete plannen om met jezelf en met het team aan de slag te gaan. De theorie is online in je eigen tempo te volgen en in het persoonlijk contact met Romilde kon ik dieper op de stof ingaan en cases uit de praktijk bespreken. Romilde communiceert helder en duidelijk wat ervoor zorgt dat je op momenten dat het nodig is in beweging komt. Door dit programma heb ik inzicht gekregen in mijn manier van leidinggeven en een goede basis gelegd voor de toekomst!"

Jeroen Grootenboer

Zo ziet het programma Succesvol Leidinggeven eruit

Module 1

De basis


Module 2
Perceptie & Mindset


Module 3
Van professional naar leidinggevende

Module 4
Jouw team

Module 5
Jouw succes-strategie


Module 6
De praktijk

"Als leidinggevende was ik op zoek naar een coach die mij direct met vraagstukken uit de praktijk kon gaan helpen. Wanneer ik een vraag had wilde ik die kunnen stellen aan een coach en vervolgens zelf aan de slag gaan in het team. Dat is gelukt! Ik ben erg blij met Romilde en het platform om direct een bericht te sturen naar Romilde werkt erg goed. Je krijgt snel een reactie en als het nodig is om vervolgens nog te bellen dan is dat ook mogelijk. Het programma is praktisch ingericht met goede voorbeelden en goede opdrachten om jezelf en het team in kaart te brengen."

Marsha ter Weijden

Wanneer is dit programma geschikt voor jou?

 • Je graag een leiderschapsstijl wilt ontwikkelen die bij jou past
 • Als je wilt weten niet alleen wilt weten WAT je moet doen om met succes leiding te geven aan jouw team, maar ook HOE
 • Wanneer jij behoefte hebt aan een bewezen strategie voor leidinggevenden, waardoor je structureel het beste resultaat boekt met je team.
 • Je wilt leren hoe je het maximale uit je team haalt
 • Wanneer je ook meteen een actieplan wilt hoe je deze kennis toepast op jouw praktijksituatie
 • Als je behoefte hebt aan overzicht en het behouden van de juiste focus
 • Je graag een leiderschapsstijl wilt ontwikkelen die bij jou past


Wanneer je deze vragen met “ja” kunt beantwoorden dan is mijn programma perfect voor je!

LET OP: beperkt aantal plekken

Om de kwaliteit van mijn programma te kunnen waarborgen, laat ik maandelijks 8 mensen toe tot het programma. Zo ben je verzekerd van voldoende persoonlijke begeleiding, zodat jij écht kunt groeien als leidinggevende binnen jouw team.
€ 2.995,-

Succesvol Leidinggeven

 • Is het tijd om jouw eigen leiderschapsstijl te ontwikkelen?
 • Wil jij structureel resultaat boeken met je team?
 • Is een persoonlijk actieplan exact wat jij zoekt?
 • Wil je weer meer toekomen aan belangrijke zaken?
 • Is het tijd om het beste uit je team te halen i.p.v. de hele dag brandjes te blussen?


Dan is dit 6-weeks online programma + 6 maanden 1-op-1 coaching exact wat jij op dit moment nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een betere leidinggevende.

Niet tevreden? Geld terug!

Omdat ik 100% achter mijn programma sta, ben ik ervan overtuigd dat je hiervan groeit binnen jouw rol als leidinggevende. Heb jij er niet uitgehaald wat je verwachtte, dan ontvang je van mij je geld terug. Beloofd!
"Als leidinggevende is het erg fijn, nuttig en leerzaam om te kunnen sparren met Romilde. Fijne gesprekken, ze is praktisch ingesteld en in de discussie kijkt ze vanuit meerdere invalshoeken. Uiteindelijk geeft je dit meer houvast in de praktijk en ben ik verder gekomen als manager. En dat was het doel. Kan Romilde iedereen aanbevelen!"
Erik Dijkman
"Ik kan Romilde van harte aanbevelen. Naast een goede methodiek om teams beter met elkaar samen te laten werken, is ze in staat om snel tot de kern te komen van het probleem bij bedrijven maar ook bij mensen. Daarnaast is het prettig om met haar hier over te sparren en houdt de betrokkenheid niet op na afronding van het traject."
Bas van Petten


"Romilde heeft voor ons een leuke interactieve teamtraining verzorgd. Met haar wereld van verschil hebben we inzicht gekregen in de verschillende persoonlijkheden binnen ons team. De training is erg waardevol en hierdoor zijn wij anders gaan kijken naar de rollen en functies binnen het team. Romilde weet snel een vertrouwde omgeving te creëren en gebruikt voorbeelden uit haar eigen leven. Haar persoonlijke en betrokken manier van werken zorgt ervoor dat zij alle onderwerpen bespreekbaar kan maken. Zij communiceert op een directe manier waardoor zij snel tot de kern komt en de juiste inzichten kan verkrijgen. Op dit moment werken wij nog steeds op een prettige manier samen en ondersteund zij mij het beste uit het team te halen."

Marenne Baas

                   

FAQ Succesvol Leidinggeven VIP programma

Wanneer begint het programma?

Je kunt op ieder gewenst moment instappen. Let wel, er worden maximaal 8 deelnemers per maand toegelaten tot dit programma. Dit om de kwaliteit te kunnen borgen gezien het hier om 1-op-1 coaching gaat.

Hoelang duurt dit programma?

Je kunt alle modules binnen 6 weken doorlopen. De coaching en begeleiding duurt 6 maanden. Binnen dit half jaar kun je 24/7 je vragen stellen in je persoonlijke online omgeving en je coaching sessies met Romilde inplannen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je er binnen 2 weken achter komt dat dit niet is wat je ervan had verwacht, dan krijg je 100% van je geld terug.

Kan ik de modules onbeperkt bekijken?

Ja je houdt onbeperkt toegang tot de modules, inclusief de video’s en alle opdrachten.

Ik ben geen leidinggevende kan ik wel meedoen?

Je kunt zeker meedoen omdat dit programma op persoonlijk vlak en in de samenwerking met mensen in je team ook heel waardevol voor je gaat zijn. Echter haal je nog meer uit dit programma als je ook daadwerkelijk een team aanstuurt of dit op korte termijn gaan doen.

Ik ben ondernemer, is dit programma ook geschikt voor mij?

Jazeker! Als je werkt met een team, of dit nu mensen in loondienst of freelancers zijn, is dit programma heel geschikt voor jou.

Wat houdt de persoonlijke online omgeving in?

Dit is een online omgeving waar alleen jij toegang tot hebt en waar je 24/7 je vragen aan Romilde kunt stellen.

Hoe gaat de 1-op-1 coaching in zijn werk?

Deze sessies vinden online plaats via Zoom. Je hebt 5 1-op-1 sessies met Romilde en jij bepaalt hierin met welke onderwerpen je aan de slag wilt gaan. De sessies eindigen wanneer al jouw vragen beantwoord zijn.

Wat kost het programma?

Eenmalig € 2995,-

                 

Klaar om kennis te maken met Romilde?