Mijn nieuwe boek is uit: Happy Leader! 

Leer hoe je succesvol een team aanstuurt op jouw manier

Reviews

 • Praktisch
 • begrijpelijk
 • duidelijk


Een leider ben je niet zomaar. En een tevreden of gelukkig team is ook geen vanzelfsprekendheid.
Hoe kun je dat wel bereiken? Zonder te verzanden in "de waan van de dag". Dat wordt goed uitgelegd in dit boek; zeer praktisch en begrijpelijk.
Dit maakt leidinggeven leuk!

Gerdy Pusceddu 

 • voorbeelden die iedereen kent of kan toepassen
 • checklists tussendoor
 • schrijfstijl: kort en bondig


Nadat ik dit boek had gelezen dacht ik: nee, heb ik het al uit? Dat is het mooie aan dit boek door onder andere de schrijfstijl van Romilde, maar ook omdat dit boek zo logisch is opgebouwd waardoor het bijna simplistisch lijkt. Het leest als een magazine: korte hoofdstukken, quotes, voorbeelden en tussendoor checks of je er nog bij bent. Niks geen langdradige hoofdstukken of ingewikkelde theoretische benaderingen. En toch denk ik nu: wat een goede tips! Ik had vooral interesse in het verschil tussen managen en leidinggeven. Romilde komt hierin snel tot de kern hoe je het verschil kan definiëren maar ook hoe je het verschil kan maken. Ik ben zelf iemand die altijd feedback geeft: gevraagd en ongevraagd, positief en opbouwend maar dit boek is je nieuwe bijbel eh magazine als JIJ het verschil wilt maken zonder dat ik 1 verbeterpunt kan of kon vinden. Je zou het zelfs aan je team cadeau kunnen geven (met het oog op de naderende feestdagen) om te snappen hoe je als team functioneert en welke rol ieder kan nemen om samen succesvol te zijn. Want zeg nou zelf, wanneer je een leider bent wil je toch OOK geholpen worden. Dit boek doet dat voor, met en door jou. Ik ben een happy reader!


Sander Bruil

Over de auteur

Romilde is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Na jaren zeIf leiding te hebben gegeven aan teams en verandertrajecten te hebben begeleid, richtte zij in 2012 haar eigen bedrijf op. Vanaf dat moment besloot ze om andere leidinggevenden te helpen succesvol te zijn in hun vak. Leiderschap is namelijk niet iets wat je er zomaar even bij doet. Het is een vak apart en ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar als jij weet aan welke knoppen je moet draaien, kun je er heel goed in worden.

Pre-order Romilde haar boek
En leer een bewezen strategie

11.000+

Volgers op LinkedIn

200+

Leidinggevenden geholpen

15+

Jaar ervaring

Leiderschap boek

In dit boek leer je:

 • Hoe je succesvol een team aanstuurt op een manier die bij je past
 • Hoe je meer inzicht krijgt in je team en de dynamiek zodat je jouw team nog beter kunt aansturen
 • Een bewezen leiderschapsstrategie
 • Hoe je een nog betere leider wordt
 • De succesformule in leiderschap


Bestel het boek nu voor maar €24,95

Tijdelijk: inclusief gratis leiderschapscursus (t.w.v. €295,-)