In 8 stappen naar succesvol leiderschap

In 8 stappen naar succesvol leiderschap

In 8 stappen succesvol een team aansturen

In minder tijd met meer resultaat

"Laat maar ik doe het zelf wel"

Je bent dagelijks druk met het oplossen van issues en zegt met regelmaat "laat mij dit maar even doen". Want ja, als je het zelf doet gaat het net even sneller toch? En voor je het weet is er weer een dag voorbij. 


Je mist het overzicht en je vindt het lastig om los te laten. Toch beter om nog even te controleren om alles goed gaat. Daarnaast wil je ook niet te directief overkomen, maar wel dat de dingen gedaan worden die nodig zijn. 


Het is allemaal niet eenvoudig en dat maakt je wel eens onzeker. Doe ik het wel goed? Hoe zorg ik ervoor dat ik alle neuzen dezelfde kant op krijg?


Herkenbaar? Dan is het tijd om met deze cursus aan de slag te gaan! Leer hoe je succesvol leiding kunt geven aan een team op een manier waar zowel jij als je team blij van wordt. 

En daar begint het 'gedoe'...

​Als je het zelf doet, dan weet je zeker dat het goed gebeurt én dat het ook sneller gaat
Je zit in de controle modus en je vindt het enorm lastig om los te laten en zaken aan je team over te laten, terwijl je weet dat dit ook de weg is naar succes

Je zit niet in de helikopterview, maar bent te veel onderdeel van het team

Je weet heel goed wat je allemaal wilt met dit team, maar hoe je dit in de praktijk brengt vind je lastig

"Kom uit de expert-modus en word een leider"

In 8 stappen naar succesvol leiderschap

Het moet leuk zijn om met een team te werken, maar jij ervaart dat het ook best heel moeilijk is. Aan de ene kant wil je een goede sfeer behouden en aan de andere kant wil je wel kritisch kunnen zijn. Jullie hebben immers wel een aantal doelen te behalen. 


Je weet welke stappen jij nog te zetten hebt als persoon om de leider te zijn die je team verdient. Zodat jij de titel niet alleen onder je mail hebt staan, maar ook echt de leidinggevende van je team bent. Een team waarvan je weet wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. 

Je pakt regie en laat je zaken niet overkomen. Je bent de baas over je eigen agenda. Niet constant aanpassen aan je team, maar leidinggeven op jouw voorwaarden. Je hebt regie, rust en overzicht, wat je direct terug ziet in het resultaat.


We gaan in deze cursus aan de slag met jouw leiderschapsfundament. Een basis waar vanuit jij je team succesvol kunt gaan aansturen.


"Deze cursus heeft mij geholpen om stil te staan bij wie ik ben en wat er bij mij past"
"Door deze cursus heb ik inzicht gekregen in mijn manier van leidinggeven"
"Hele concrete training met goede handvatten"
€ 295,-

Cursus: In 8 stappen naar succesvol leiderschap

Dit programma bestaat uit 10 modules met 12 videolessen en bijbehorend werkboek.


Je leert op basis van de succesformule uit mijn boek hoe je succesvol een team aanstuurt op een manier die bij jou past en werkt voor je team. Je legt de basis voor jouw leiderschapsstijl en ontdekt hoe je vanuit je kwaliteiten overtuigend bent in je leiderschap. Je leert regie te pakken en ook daadwerkelijk de leidinggevende te zijn.


 • Je leert hoe je een leiderschapsstijl ontwikkelt die bij je past
 • Je ontwikkelt een duidelijke strategie voor het aansturen van je team
 • Je krijgt inzicht in je team en wat zij nodig hebben om optimaal te presteren
 • Je leert hoe je overtuigend kunt zijn in jouw leiderschap
 • Je leert hoe je richting en focus geeft aan een team
 • Je leert de baas zijn over je eigen agenda
 • Je gaat aan de slag met jouw succesplan

Na dit programma heb je dit bereikt

Leg de de basis voor jouw leiderschapsfundament

Door het doorlopen van deze 8 stappen weet je wat er nodig is om je de basis van jouw leiderschapsfundament goed neer te zetten. Waarmee overtuigend leiderschap laat zien vanuit jouw unieke kwaliteiten.

Weet je hoe je inzicht in je team krijgt om zo je doelen te behalen

Je hebt alle tools in handen om inzicht te krijgen in jouw team en hun behoeften. Je weet hierdoor wat er nodig is en welke mensen je nodig hebt om je doelen te gaan behalen.

Heb je jouw succesplan
in kaart

Je hebt exact in kaart gebracht wat zowel jij en als je team nodig hebt om er samen een succes van te maken. Een handig document om met de juiste focus aan de slag te gaan.

Dit is wat je krijgt in de videolessen:

Les 1: De succesformule

Het doel van deze les is om jou kennis te laten maken met deze formule. Ik leer je hoe deze werkt en hoe je hem voor jou kunt toepassen. De gehele formule zit verweven in dit programma dus je hoeft na deze les niet direct met een opdracht aan de slag.


Les 2: Leiderschap

Het doel van deze les is om jouw visie op leiderschap te bepalen. Niet een visie van iemand die je graag wilt zijn, maar een visie de past bij jou als persoon en die je ook waar kunt maken. 


Les 3: Authenticiteit 

Het doel van deze les is je bewust maken van het belang van authentiek leiderschap. Wat is authenticiteit, waarom is dit zo belangrijk in leiderschap en hoe kan dit voor je werken.


Les 4: Van Professional naar leidinggevende

In deze les gaan we het hebben over de functie van een leidinggevende. Ik bespreek met je welke basis stappen daarbij horen, maar ook welke praktische stappen je moet zetten om het voor jezelf, en uiteindelijk ook voor anderen, veel makkelijker te maken. Het gaat je helpen om echt succesvol te zijn als leidinggevende. Het doel van deze les is om te checken of jij al deze stappen al gezet hebt en mocht dit niet het geval zijn hiermee aan de slag te gaan.


Les 5: Doelen stellen

Het doel van deze les is begrijpen waarom je doelen nodig hebt in een team en voor jou als leider. Jullie organisatiedoelen in kaart brengen en de bijbehorende teamdoelen.


Les 6: Leidinggevende zijn

In deze les geef ik je de handvatten om ook daadwerkelijk de leidinggevende te zijn voor je team. Je hebt niet alleen de titel, maar je moet ook de leidinggevende zijn die je team verdient.


Les 7: Inzicht in je team

Het doel van deze les is om je te leren wat inzicht in je team inhoudt en hoe je dit verkrijgt. Hoe jij inzicht krijgt in je team zodat je effectiever leiding kunt gaan geven aan jouw team. 


Les 8: De baas over je eigen agenda

Om de leider te zijn die je team verdient, moet jij de baas zijn over je eigen agenda. Je moet de juiste prioriteiten weten te stellen en niet constant een gevoel hebben van tijd te kort. Dit voelt je team en dit heeft effect op het resultaat en de sfeer. In deze les ga ik je helpen jouw tijd beter te managen. Weg met die waan van de dag en regie hebben over je tijd. Het doel van deze les is grip krijgen op je eigen agenda en de juiste prioriteiten weten te stellen. 


Les 9: De 8 stappen

In deze les bespreek ik de 8 stappen uit mijn boek. Welke stappen moet je maken om succesvol een team aan te sturen. Het doel van deze les is om te checken of jij al deze stappen doorlopen en doorgevoerd hebt.


Les 10: Jouw succesplan

In deze laatste les ga je aan de slag met jouw succesplan. Alle stappen die jij doorlopen hebt in cursus brengen we in kaart in één document zodat jij in een oogopslag kunt zien wat jouw te doen staat. 

"Wat mij betreft een aanrader voor vele leidinggevenden"
"De informatie is niet gecompliceerd en de modules zijn direct toe te passen op de praktijk"
"Uiteindelijk geeft je dit meer houvast in de praktijk en ben ik verder gekomen als manager"

Waarom dit programma uniek is:

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Deze cursus zit boordevol tips en handvatten die het voor jou zoveel makkelijker gaan maken als leider. Daarbij deel ik ook veel van mijn persoonlijke ervaringen en hoe ik met dingen om ga. 

24/7 Je vragen stellen

In de academy krijg je toegang tot een chat waar je 24/7 je vragen kunt stellen. Dus kom je ergens niet uit of wil je gewoon even sparren. Stel je vraag en je krijgt binnen 48 uur antwoord.

Je volgt dit programma volledig op je eigen tempo

Je houdt levenslang toegang tot academy en alle bijbehorende modules en videolessen. Je bepaalt dus zelf het tempo bij het volgen van deze lessen en je kunt bij veranderingen in jouw bedrijf altijd de belangrijkste lessen nog eens voor jezelf terugkijken.

Over Romilde van Commenée

Romilde is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Na jaren zeIf leiding te hebben gegeven aan teams en verandertrajecten te hebben begeleid richtte zij in 2012 haar eigen bedrijf op. Vanaf dat moment besloot ze om andere ondernemers te helpen succesvol te zijn in het aansturen van hun team.

Leiderschap is namelijk niet iets wat je er zomaar even bij doet volgens Romilde. Het is een vak apart en ook zeker niet voor iedereen weggelegd, maar als jij weet aan welke knoppen je moet draaien, kun je er heel goed in worden én top resultaten boeken met je team.


Sinds 3 jaar heeft bied ze online leiderschapsprogramma's aan en heeft ze inmiddels heeft ze meer dan 450 deelnemers mogen helpen met haar programma's. Daarnaast kun je haar ook kennen van haar boek Happy Leader - Succesvol een team aansturen op jouw manier of van LinkedIn waar ze meer dan 10.000 volgers heeft.


Is deze cursus voor jou geschikt?

JA: Al je een team aanstuurt of dit op korte termijn gaat doen

Het maakt niet uit hoe groot je team is, als je iemand aanstuurt is deze cursus geschikt voor jou. Of je nu mensen aanneemt of je gaat met freelancers werken maakt geen verschil. Als je werkt met een team of dit op korte termijn van plan bent is deze cursus geschikt voor je. 

Ja: Als je je je minder wilt laten leiden door de waan van de dag

Meer structuur in je dag, de juiste focus hebben en niet aan het einde van de dag het gevoel hebben dat je het ontzettend druk gehad hebt, maar waarmee heb je eigenlijk geen idee. Of je weet het wel, maar je had liever ben andere dingen bezig geweest. 

Ja: Voor zowel ondernemers als leidinggevende in een organisatie

Deze cursus is voor zowel ondernemers met een team (maakt niet uit hoe klein of groot) als leidinggevenden binnen een organisatie. Het belangrijkste is dat je leidinggeeft aan een team of dit op korte termijn gaat doen.

Ja: Als je met meer structuur en focus aan de slag wilt

In deze cursus bouwen we aan een strategie waarbij jij regie hebt over je eigen werkzaamheden, je team en de resultaten die jullie boeken. Ik leer je hoe je baas wordt over je eigen agenda en bijbehorende doelen.

I

Zo werkt de cursus

Het is een online cursus bestaande uit videolessen, opdrachten en formats.


Stap1: Wanneer je op 'koop' drukt krijg je direct toegang tot de academy en de gehele cursus. Je kunt direct beginnen met het bekijken of luisteren van de videolessen. Je gaat op je eigen tempo deze cursus door en houdt levenslang toegang tot alle videolessen en opdrachten. Ook wanneer er updates zijn, worden die voor jou toegevoegd.


Stap 2: Je maakt de bijhorende opdrachten en wanneer je vragen hebt kun je terecht in community


Stap 3: Rond de cursus af met jouw succesplan. Alle stappen die jij doorlopen hebt in deze cursus breng je in kaart in één document zodat jij in een oogopslag kunt zien wat jouw te doen staat. 

FAQ In 8 stappen naar succesvol leiderschap

Hoelang duurt deze cursus

Je hebt in deze cursus ruim 2 uur aan videolessen en daar komen de opdrachten dan nog bij. In totaal zal je ongeveer 4 uur bezig zijn.

Wanneer begint deze cursus?

Je kunt nu direct starten! Er is geen vast moment waarop je moet instappen

Kan ik deze cursus onbeperkt kijken?

Ja, je houdt onbeperkt toegang tot de modules, inclusief de video’s en alle opdrachten.

Wat kost deze cursus?

Eenmalig €295,-

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je er binnen 2 weken achter komt dat dit niet is wat je ervan had verwacht, dan krijg je 100% van je geld terug.

Vond je het niks? 100% geld terug!

Ik heb nog geen enkele deelnemer van dit programma gehad die hier geen waardevolle inzichten en tools uitgehaald heeft.  Omdat ik 100% achter mijn programma sta, ben ik ervan overtuigd dat je hiervan groeit binnen jouw rol als leider. Heb jij er niet uitgehaald wat je verwachtte, dan ontvang je van mij je geld terug. Beloofd! Stuur ons hiervoor een binnen 14 dagen na je aankoop een mail. Zo maakt het de aankoop van dit programma helemaal risicovrij  en ik ben er van overtuigd dat je het geweldig gaat vinden!
€ 295,-

Cursus: In 8 stappen naar succesvol leiderschap

Dit programma bestaat uit 10 modules met 12 videolessen en bijbehorend werkboek. 


Je leert op basis van de succesformule uit mijn boek hoe je succesvol een team aanstuurt op een manier die bij jou past en werkt voor je team. Je legt de basis voor jouw leiderschapsstijl en ontdekt hoe je vanuit je kwaliteiten overtuigend bent in je leiderschap. Je leert regie te pakken en ook daadwerkelijk de leidinggevende te zijn.


 • Je leert hoe je een leiderschapsstijl ontwikkelt die bij je past
 • Je ontwikkelt een duidelijke strategie voor het aansturen van je team
 • Je krijgt inzicht in je team en wat zij nodig hebben om optimaal te presteren
 • Je leert hoe je overtuigend kunt zijn in jouw leiderschap
 • Je leert hoe je richting en focus geeft aan een team
 • Je leert de baas zijn over je eigen agenda
 • Je gaat aan de slag met jouw succesplan