Krijg inzicht in jouw unieke talent als leider en leer hoe je succesvol een team aanstuurt op een manier die bij jou past

waardoor jij een nog betere leider wordt,  meer tijd overhoudt en stappen maakt met je team

8500+

Volgers op LinkedIn

200+

Tevreden klanten

15+
Jaar ervaring

Na dit 5 weekse programma...

 • Heb je een succesvolle leiderschapsstijl ontwikkelt die bij je past
 • Heb jij meer inzicht in je team en de dynamiek zodat je jouw team nog beter kunt aansturen
 • Geef je leiding op een manier die bij jou past én waar jij blij van wordt
 • Heb je een leiderschapsfundament ontwikkelt waar vanuit je ieder team succesvol kunt aansturen
 • Weet je hoe je je team nu wél naar dat volgende niveau kan krijgen
 • Weet je wat jouw volgende stappen zijn
 • Ga je jouw gestelde doelen behalen
 • Heb je de juiste balans tussen werk en privé

Waar was ik aan begonnen...

Toen ik 16 jaar geleden voor het eerst (officieel) een leidinggevende functie ging bekleden,  was ik door het dolle heen.

Ein-de-lijk mocht ik een team aansturen. Een functie waar ik naar uit keek en heel veel zin in had. Met een gezonde doses enthousiasme en ambitie ging ik aan de slag, maar heel eerlijk, na een maand dacht ik, “waar ben ik aan begonnen”.

Waar ik links in m’n hoofd had, ging mijn team rechts. Ik vond het ontzettend moeilijk om dingen los te laten en aan het einde van de dag realiseerde ik me dat ik het heel druk had gehad, maar geen idee waarmee precies. Aan m’n eigen werk was ik namelijk niet toegekomen...

Uiteindelijk heb ik geleerd en ervaren hoe dit vak werkt en waarom er niet één manier van leidinggeven is. Focus in combinatie met het juiste doel en jouw persoonlijke voorwaarden zijn essentieel voor jou als leidinggevende om te slagen met je team.

Inmiddels coach ik al ruim 8 jaar andere leidinggevenden in het succesvol aansturen van teams. Het is mijn missie om jou als leidinggevende de juiste handvatten mee te geven zodat je structureel succesvol kunt zijn in je rol. Leidinggeven aan de hand van een bewezen strategie op een manier die bij jou past. En dat je deze weg dan ook sneller en met de juiste focus zult bewandelen dan ik destijds ;-)!

"Voor mij als beginnend leidinggevende is het prettig dat Romilde transparant is in haar analyse, de uitwerkingen van de sessies snel toestuurt en altijd beschikbaar is voor een toelichting. Ik zal Romilde in de toekomst zeker weer vragen voor dit soort coachingstrajecten."

Yasmine Kaouachi

"Romilde weet snel een vertrouwde omgeving te creëren en gebruikt voorbeelden uit haar eigen leven. Haar persoonlijke en betrokken manier van werken zorgt ervoor dat zij alle onderwerpen bespreekbaar kan maken. Zij communiceert op een directe manier waardoor zij snel tot de kern komt en de juiste inzichten kan verkrijgen. Op dit moment werken wij nog steeds op een prettige manier samen en ondersteund zij mij het beste uit het team te halen."

Marenne Baas

"In een aantal logische stappen maak je concrete plannen om met jezelf en met het team aan de slag te gaan. De theorie is online in je eigen tempo te volgen en in het persoonlijk contact met Romilde kon ik dieper op de stof ingaan en cases uit de praktijk bespreken. Romilde communiceert helder en duidelijk wat ervoor zorgt dat je op momenten dat het nodig is in beweging komt. Door dit programma heb ik inzicht gekregen in mijn manier van leidinggeven en een goede basis gelegd voor de toekomst!"

Jeroen Grootenboer

Hoe werkt het?

Happy Leader - The next step bestaat uit een programma met online video modules aangevuld met opdrachten en 10 x Q&A coaching in 12 maanden. Al met al kun je dus een jaar lang gecoacht worden in jouw leiderschap en het aansturen van je team. We trappen af op vrijdag 1 oktober om 12.00 uur en vervolgens kunt je het programma volledig op je eigen tempo volgen.


Je krijgt:

 • Levenslang toegang tot de 5 video modules met 31 lessen en alle opdrachten
 • 12 maanden lang de mogelijk op maandelijks deel te nemen aan de Q&A coaching sessies
 • Toegang tot de Happy Leader community waarin je ondersteunt wordt door ons en andere leidinggevenden die ook dit programma volgen

Module 1

Wie ben ik als leider


Module 2
Hoe pak ik het aan als leider


Module 3
De volgende stap


Module 4
Het team

Module 5
Jouw succesplan


Direct aan de slag?

Zo ziet het er uit

In de app of op je laptop kun je gemakkelijk alle online lessen volgen en opdrachten maken. Vanuit hier kun je ook direct naar de community waar je 24/7 al je vragen kunt stellen.

"Als leidinggevende is het erg fijn, nuttig en leerzaam om te kunnen sparren met Romilde. Fijne gesprekken, ze is praktisch ingesteld en in de discussie kijkt ze vanuit meerdere invalshoeken. Uiteindelijk geeft je dit meer houvast in de praktijk en ben ik verder gekomen als manager. En dat was het doel. Kan Romilde iedereen aanbevelen!"

Erik Dijkman

Wanneer is dit programma geschikt voor jou?

 • Je graag een leiderschapsstijl wilt ontwikkelen die bij jou past én waar jij blij van wordt
 • Als je wilt weten niet alleen wilt weten WAT je moet doen om met succes leiding te geven aan jouw team, maar ook HOE
 • Wanneer jij behoefte hebt aan een bewezen leiderschapsstrategie
 • Je wilt leren hoe je het maximale uit je team haalt
 • Wanneer je toe bent aan de volgende stap
 • Als je jouw team naar het volgende niveau wilt tillen (meer zelfstandigheid, betrokkenheid en proactief handelen)


Wanneer je deze vragen met “ja” kunt beantwoorden dan is mijn programma perfect voor je!

€ 997,-
797 euro (tijdelijk early bird korting!)

Online programma: Happy Leader

 • Is het tijd voor de volgende stap?
 • Wil je een leiderschapsstijl ontwikkelen die bij je past en waar jij blij van wordt?
 • Wil je een succesplan waarmee je structureel resultaat gaat boeken met je team?
 • Wil je in de toekomst ieder team succesvol kunnen aansturen?
 • Is het tijd om het beste uit je team te halen i.p.v. de hele dag brandjes te blussen?


Dan is dit 5-weekse online programma + 10 x Q&A  live coaching een jaar lang exact wat jij op dit moment nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een betere én gelukkigere leidinggevende. 

Niet tevreden? Geld terug!

Omdat ik 100% achter mijn programma sta, ben ik ervan overtuigd dat je hiervan groeit binnen jouw rol als leidinggevende. Heb jij er niet uitgehaald wat je verwachtte, dan ontvang je van mij je geld terug. Beloofd!

"Ik kan Romilde van harte aanbevelen. Naast een goede methodiek om teams beter met elkaar samen te laten werken, is ze in staat om snel tot de kern te komen van het probleem bij bedrijven maar ook bij mensen. Daarnaast is het prettig om met haar hier over te sparren en houdt de betrokkenheid niet op na afronding van het traject."

Bas van Petten
"Als leidinggevende was ik op zoek naar een coach die mij direct met vraagstukken uit de praktijk kon gaan helpen. Wanneer ik een vraag had wilde ik die kunnen stellen aan een coach en vervolgens zelf aan de slag gaan in het team. Dat is gelukt! Ik ben erg blij met Romilde en het platform om direct een bericht te sturen naar Romilde werkt erg goed. Je krijgt snel een reactie en als het nodig is om vervolgens nog te bellen dan is dat ook mogelijk. Het programma is praktisch ingericht met goede voorbeelden en goede opdrachten om jezelf en het team in kaart te brengen."

Marsha ter Weijden

Ik heb bij Romilde de leiderschapstraining gevolgd. Hele concrete training met goede handvatten voor (beginnend) leiderschap. Romilde is een fijne sparringspartner en pakt het heel persoonlijk aan, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Zeker aan te raden!


Maggy Schaap

                 

FAQ Happy Leader - The next step

Wanneer begint het programma?

Het programma start 1 oktober en tot die tijd kun je deelnemen met een earlybird korting van € 200,-. Daarna vervalt de korting en komt deze niet meer terug.

Hoelang duurt dit programma?

Het programma duurt 5 weken en kunt alle modules in die weken afronden. Dit hoeft niet, want je mag het helemaal op je eigen tempo doen. Je houdt onbeperkt toegang tot alle lessen en video’s.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je er binnen 2 weken achter komt dat dit niet is wat je ervan had verwacht, dan krijg je 100% van je geld terug.

Kan ik de modules onbeperkt bekijken?

Ja je houdt onbeperkt toegang tot de modules, inclusief de video’s en alle opdrachten.

Komt dit programma nog een keer?

Je kunt ieder moment instappen alleen de earlybird korting van € 200,- vervalt na 1 oktober 2021.

Ik ben geen leidinggevende kan ik wel meedoen?

Je kunt zeker meedoen omdat dit programma op persoonlijk vlak en in de samenwerking met mensen in je team ook heel waardevol voor je gaat zijn. Echter haal je nog meer uit dit programma als je ook daadwerkelijk een team aanstuurt of dit op korte termijn gaan doen.

Ik ben ondernemer, is dit programma ook geschikt voor mij?

Jazeker! Als je werkt met een team, of dit nu mensen in loondienst of freelancers zijn, is dit programma heel geschikt voor jou.

Tot wanneer geldt de earlybird korting?

Tot en met de dag dat de deuren opengaan en dat is op 1 oktober 2021.

Wat houdt een Q&A in?

Je kunt online deelnemen aan de Q&A en hier kun al je vragen stellen met betrekking tot leiderschap aan Romilde stellen. Deze Q&A is 10x per jaar. Je mag 10 keer deelnemen.

Wat doe je in de community?

In de community kun je vragen stellen of dingen voorleggen aan andere leidinggevenden. Iedereen in dit programma krijgt toegang tot deze community, maar je bent niet verplicht hier ook aan deel te nemen. Tevens zal Romilde hier extra tips delen en je vragen beantwoorden.

Wat kost het programma?

€ 997,- en tot en met 1 oktober 2021 € 797,-

                 

Klaar om jezelf te ontwikkelen tot een betere leidinggevende?

arrow_drop_up arrow_drop_down