Succesvol leidinggeven op afstand

4 tips die jou helpen bij het succesvol aansturen van een team op afstand.

  • Een team dat betrokken is (én blijft)
  • Overzicht voor jou als leidinggevende
  • Resultaten die optimaal blijven. 
50%
Je gegevens zijn veilig bij ons
Ja dat wil ik!

"Je laten coachen door Romilde levert vanaf dag 1 winst op, voor jezelf en dus ook voor jouw team(s)."

Coen Louwerse

Romilde is dé expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Na jaren zeIf leiding te hebben gegeven aan teams en verandertrajecten te hebben begeleid, richtte zij in 2012 haar eigen bedrijf op. Vanaf dat moment besloot ze om andere leidinggevenden te helpen succesvol te zijn in hun vak. Leiderschap is namelijk niet iets wat je er zomaar even bij doet. Het is een vak apart en ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar als jij weet aan welke knoppen je moet draaien, kun je er heel goed in worden.

In deze training laat ze jou kennismaken met dé succes strategie van alle succesvolle leidinggevenden. Je leert hoe je succesvol een team aanstuurt, waardoor je de regie (terug) pakt, rust creëert en overzicht behoudt.

null

"Je tips hangen naast mijn scherm ;)"
“Ik heb zeker wat gedaan met de tips uit je training! Ik ben bezig met de jaarplannen/doelen voor 2021. Ik merk dat dit ze goed doet en dat we daarbij ook echt beter de samenhang gaan zien. Verder helpt het me om dagelijks stil te staan bij de doelen voor die dag en met hierdoor niet alleen te laten leiden door de 'waan van de dag'. Dat blijft soms nog lastig, maar ik heb het zeker scherp. Je tips hangen naast mijn scherm ;)”
Anoniem (privé bericht)
"Genoeg input om ook meteen al mee aan de slag te gaan!"
ik ben erg blij met de input die ik gehad heb. Op sommige punten bevestigend en op andere punten heb ik juist eye-openers gekregen. Genoeg input om ook meteen al mee aan de slag te kunnen gaan!”
Kim Koenen - Marketingmanager ICN Solutions B.V.
"Hele concrete training met goede handvatten voor leiderschap"
"Ik heb bij Romilde de leiderschapstraining gevolgd. Hele concrete training met goede handvatten voor (beginnend) leiderschap. Romilde is een fijne sparringspartner en pakt het heel persoonlijk aan, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Zeker aan te raden!"
Maggy Schaap

Benieuwd welke 21 leiderschap hacks het jou zoveel makkelijker gaan maken?

Klik op de button hieronder en bekijk dit e-book direct
50%
Ja, laat mij die hacks zien!